“Igazságtalannak érzem magam, ellopták az ezüstérmet és fáj”

Kira Toussaintidegesítette a budapesti úszó Európa-bajnokság bakiája – derül ki az Instagram versenyzőjéről szóló bejegyzésből.

A holland úszót megdöbbentette, hogy hiába nyert ezüstérmet a 200-ban a Duna arénában, körülbelül két órával később ezt elvitték és folytatták a döntőt. Erre azért volt szükség, mert

a rajtrendszer a nyolcas pályán részben megszakadt, így az onnan induló svéd Louise Hansson nem hallotta, hogy mikor indul a verseny.

A brit svédek megvédték a versenyt, így aztán meg kellett ismételni a döntőt, amelyben Toussaint már a negyedik helyen állt. Az úszó erről egy bejegyzést készített, gratulált a végső győztesnek, Kathleen Dawsonnak és még a másik két éremnek is, majd szemléltette a két döntő közötti időszakot jellemző káoszt.

“Két perccel a díjátadó előtt kaptam a hírt, hogy hiányzik, majd fél percig azt mondta, hogy az edzőm szerint azonnal meg kell úsznunk a távot. Stresszes volt, száraz fürdőruhára volt szükségem a szállodától, a pontos dátum nem volt világos. Megkönnyebbültem, hogy ha már az ISL-ben 50 háton világrekordot állítottam fel egy órával a 200 hátúszás után, és most százra megy. Büszke vagyok arra, hogy milyen nyugodt és pozitív voltam, de fáradt vagyok a második döntő végéig.

Negyedik hely … igazságtalannak érzem magam, ellopták az ezüstérmet és fáj. DE ez csak egy felugró ablak a kemény úton. Erősebben térek vissza!

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!