Idén az egyetlen négy veszprémi BL-döntő álom marad

Bár voltak lehetőségek, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, amely a négygólos franciaországi vereség után csak 32-30-ra nyert otthon a Nantes ellen, nem tudta kihasználni őket, így nem jutottak el a Bajnokok Ligája döntőjébe. .

Egy hete a Nantes-nak 32-28-as pontszámra lett volna szüksége otthon, vagyis négy-öt gólos sikerre (attól függően, hogy hány gólja van a mérkőzésnek).

A franciák kezdtek erősebben, a 9. percben 6-3-ra, a 12. percben 8-5-re vezettek. Rodrigo Corrales helyette Vladimir Cupara akik segítettek néhány védekezésben, a védelem is elkészítette a csapatot, így sikerült 10-10-nél egyenlíteni, a szünetben 18-14-nél is sikerült megoldani a hátrányt.

A 33. percben még négy gól volt, de aztán egy emelkedést és ereszkedést a Nantes kihasznált 4-0-s támadással, és egyenlített (20-20).

Az elmúlt tíz percben úgy tűnt, hogy a sok gólhoz öt gólos siker kell, és nem mondhatjuk, hogy esély sincs, mert az 50. perctől kezdve majdnem három gól volt a házigazda csapat előnye. Az ilyen esetekben szükséges többlet azonban nem jött létre, David Davis Az edző sem tudta elérni a mérkőzést.

A veszprémiek között Petar Nenandic Hét, Omar Jahja kalap, Rogerio Moraes öt gólt szerzett. Másrészről David Balaguer kalap, Eduardo Gurbindo és Dragan Pechmalbec öt találattal zárt. A hazai kapusok közül Corrales öt, míg Cupara néggyel védett.

A döntő 32-30 volt, de összesen 62-60-mal Nantes ma bejutott a Final Fourba.

Davis elmondta, hogy a robbanás után azt mondta, hogy az első meccs eltűnt, mert bár mindent bosszúból tettek a múlt héten elkövetett hibák kijavítására, ez nem volt elég. Hozzátette, hogy idegenbeli meccse a szezon egyik legrosszabb mérkőzése volt, és a négygólos hátrány nagyon magasnak bizonyult.

Ahogy számítottunk rá, a mai mérkőzés nehéz volt, és bár a csapat küzdött, a Nantes összességében jobb volt

Az MTI-t idézik.

Rámutatott, hogy a negyeddöntő búcsúja nem volt jó eredmény a klub számára, mivel minden évben az utolsó négybe akart jutni, és ott harcolni akart a győzelemért, de 120 percig nem tudott jól játszani., Így a csapat adta még akkor is, ha a játékosok mindent megtettek bosszúból.

BL férfi kézilabda, negyeddöntő, visszavágó

Telekom Veszprém – HBC Nantes (francia) 32-30 (18-15)
Előleg: a Nantes 62-60 összesítésével

Ahol a futball elme és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!