Ibrahimovic végigvezeti a labdát

Ahogy az várható volt, eddig sláger Zlatan Ibrahimovic visszatér a svéd válogatottba. A 39 éves csatár a 2016-os Európa-bajnokság után visszavonult a válogatottól, de most csatlakozott a vb-selejtezőhöz, a Grúzia elleni nyitányban az asszisztensnek adta a győztes gólt, és góllal vett részt a Koszovó elleni mérkőzésen. passz: tegyen egy labdát, amely a 12. percben furcsa mozdulattal lemarad róla, Augustinsson és a kapuba lőtt. Ezzel a svédek 1-0-ra vezettek, végül 3-0-ra nyertek.

A német válogatott szűken nyert Bukarestben, mert bár több gólpozíciója volt, csak Gnabry talált, a 17. percben lőtte a meccs egyetlen találatát. Ennek a csoportnak az érdekessége az örmények Izland elleni 2–0-s győzelme volt, előbbi csapat kifogástalan két forduló után, utóbbi nem szerzett újabb pontot, és 0-5 gól különbség.

A németek a nyeretlen sorozat 35. vb-selejtezőjéért harcoltak, legutóbb 2001. szeptember 1-jén vereséget szenvedtek Angliától.

Ferencváros városa Zubkovval Ukrajnát, aki kezdetben felkelt (58 percet játszott), bármennyire is örülhettek a franciák elleni döntetlennek, most annyira idegesíthették az ikik Finnország ellen: Moares A 80. percben gólt szerzett Dollár a 89. percben tizenegyesből válaszolt, így 1-1 lett a végeredmény.

Egyelőre érdekesnek tűnik a C csoport: a Litvániát legyőző Svájcnak és a Bulgáriát legyőző Olaszországnak két-két győzelme van, a csoport másik három résztvevője pedig eddig nulla pontot szerzett – az északírek most kint voltak.

Világkupa selejtezők, 2. forduló

B csoport:
Koszovó – Svédország 0-3 (0-2)
viselet: Augustinsson (12), Isaac (35), S. Larsson (70, 11)
Piros lap: Berisa (92, Koszovó)

előző:
Georgia – Spanyolország 1-2 (1-0)

Szolgáltatás: 1. Svédország 6 pont / 2 mérkőzés, 2. Spanyolország 4/2, 3. Görögország 1/1, 4. Grúzia 0/2 (1-3), 5. Koszovó 0/1 (0-3)

C csoport:
Bulgária – Olaszország 0-2 (0-1)
viselet: Belotti (11-ből 43), Locatelli (83)

Svájc – Litvánia 1-0 (1-0)