Ibrahimovic olyan kérdést kapott, amely sírásra késztette

Zlatan Ibrahimovic manapság a legbiztosabb futballista, gyakran egy szám önmagáért beszél egy harmadik személlyel, és a válogatottba való visszatérés után is csak bejelentése mellett írta, hogy “Isten visszatér”. Ezek után meglepő volt látni, hogy érzékeny a svéd válogatott hétfői sajtótájékoztatójára.

A 39 éves svéd csatár legutóbb a 2016-os Európa-bajnokságon játszott a válogatottban, most öt év után tér vissza a vb-selejtezőre. Ennek kapcsán újságírók elé ült, amikor megkérdezték, hogyan fogadta a családját, hogy újra kiválasztják.

Vincent [Ibrahimovic kisebbik fia] sírt, amikor eljöttem … De nem baj

Mondta Ibrahimovic, aki aztán törni kezdett, törölgette a szemét, az újságíró pedig csak egy kis szünetet kért. A játékos a következőképpen folytatta:

“A válogatottban lenni mindig azt jelenti, hogy otthagyjuk a családot, és ez nem könnyű. Ha két gyermeke sír, amikor távozik, nehéz lehet. Ember vagyok, még akkor is, ha Superman “- mondta a csatár, hozzátéve, hogy fiai nagyon büszkék rá, és a válogatott játék a legnagyobb.

Érdekes módon Ibrahimovicnak még nincs célja a világbajnokságon, annak ellenére, hogy 2002-ben és 2006-ban ott volt a világbajnokságon. „Ezen szeretnék változtatni. Csak nem tudok nulla maradni – mondta mosolyogva. – Veszélyes túl messzire nézni, másnapra kell koncentrálnom. Azonban attól függően, hogy ma hogyan érzem magam, ott leszek. Ha megkérdezed én “Én vagyok a legjobb a világon” – tette hozzá.

Zlatan Ibrahimovic, aki ebben a szezonban 15 gólt szerzett az AC Milan 15 bajnokságában, a nemzeti csapatban 116 mérkőzésen 62 gólt szerzett, ez az utolsó rekord. Svédország Grúziával és Koszovóval játszik a világbajnokság selejtezőinek első két fordulójában.