Hosszú Katinka szombaton Európa uralkodója lehet

Hétfő után 400 méter vegyesen keverte az aranyérmet Katinka hosszú csütörtökön 200 pillangóval második lett a budapesti úszó Európa-bajnokságon. Ez a 23. 32 éves lebegő érme volt, ezzel az európai történelem legsikeresebb versenyzője, de szombaton növelheti pozícióját a rangsorban.

Eddig huszonhárom érmet nyert az Európa-bajnokságon, amellyel megnyerte a svédet Sarah Sjöströmöt. A SwimSwam portál szerint azonban a magyar úszó hivatalosan vezeti a tabellát, hiszen 15 aranyérme van a rivális első helyével szemben.

Hosszú plusz 200 vegyes a legnagyobb esély, így éremmel lehet nevezni, péntek reggel megtetted az első lépést, bejutottál az elődöntőbe Sebestyén Dalmával együtt, amely egyéni csúcsot 2: 11,87-re hozott.

A teljesség kedvéért tegyük hozzá azt is, hogy Sjöström könyöktörése miatt nem vehet részt a budapesti Európa-bajnokságon. A pénteki előkészületek során Gyurinovics Fanni száz gyorsan jutott az elődöntőbe, míg a férfiaknál Adam Telegdy és Kovács Benedek 200-at helyeztek vissza a legjobb 16 úszó közönség közé.

4 × 200-as női gyorsváltónk hatodik alkalommal ért el a délután végére.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!