Hosszú Katinka napi három érmet nyer a Mare Nostrumnál

Katinka hosszú arany és két bronzérmet nyert a Mare Nostrum monte carlói úszó sorozat nyitányának második napján.

A háromszoros olimpiai bajnok szombaton megnyerte a 400 méter vegyes és a 100 méter pillangót, és 200 méter gyorson második lett, ezt követően vasárnap három érmet gyűjtött. Vasárnap 200 méter vegyesen, míg bronzérmet nyert 100 méter háton (1: 02,00) és 200 méteren pillangón (2: 12,77). A verseny másik magyarja, Evelyn összehasonlítása 100 méteres sebességgel (55,82) a harmadik helyen végzett.

A sorozat kedden és szerdán Canet-en-Roussillonban folytatódik, majd szombaton és vasárnap Barcelonában ér véget.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!