Hosszú Katinka klubját felvették a vízilabda egyesület tagjává

A Magyar Vízilabda Szövetség elnökségének idei első ülésén bekerült az egyesület tagjai közé. Katinka hosszú klubja, az Iron Swim, amely szintén hosszú távú vízilabdát tervez.

“Mivel az úszás egyéni sportág, sokan akartak maradni, de mi inkább a vízilabdát kezdtük csapatjátékban. Jelenleg tizennégy igazolt sportolónk van, ez volt az első alkalom, hogy gyermekkorban kezdtünk a bajnokságban egy nagyon lelkes kis csapattal “- mondta Iron Swim. Layber Krisztina a Vlv.hu-nak.

“Két lehetőséget is kínálhatunk az oktatásban résztvevőknek, úszás és vízilabda. Az első nedves találkozások során – a szerető víz mellett – már megjelenik egy látomás.

Van, aki tehetségesebb a vízilabdában, mint az úszó. Azt akarjuk, hogy velünk maradj.

A klub szlogenje az

a kemény munka mindig megtérül.

Layber Krisztina elmondása szerint felvételt kértek a Magyar Vízilabda Szövetségbe, mert mindenképpen bajnokságot akartak indítani, ami a tagság feltétele.

“Szeretnénk bővíteni, de egyesületünk aktívabb szerepet akar játszani a fiatalok oktatásában” – mondta.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!