Hosszú Katinka két aranyat nyert az Európa-bajnokság utáni első versenyén

Katinka hosszú két arany- és egy ezüstérmet nyert szombaton a Mare Nostrum úszó sorozat nyitóállomásán Monte Carlóban.

A kétnapos medenceversenyben a háromszoros olimpiai bajnok 400 méter vegyesen és 100 méter pillangón győzött. Az első két másodperccel verte meg Fantine Lesaffrét, utóbbi elérte az 1: 00,62-t. 200 méteres gyorsasággal nyerte az ezüstérmet, 2: 00,12-el a háta mögött Evelint összehasonlítva bronzérmet gyűjtött.

Long szintén a negyedik pályán indult, 200 méter háton az ötödik helyen végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!