Holender Filip milyen csapatot játszik a következő szezonban

Holender Filipet pénteken végül megszerezte a Partizan Beograd labdarúgócsapata – adta hírül az MTI.

A magyar válogatott csatára kilenc gólt szerzett a szerb csapat színeiben, legutóbb csütörtökön, a Topolya elleni bajnokság ellen. A sorsa azonban bizonytalan volt, ugyanis csak a svájci Luganótól kölcsönzött Partizan csapatában játszik. A belgrádi játékosok ennek örültek, ezért éltek választási jogaikkal, ami azt jelenti, hogy Holender jövőre a szerbeknél is játszik.

A mennybe megyek. Triviálisan hangzik, de az első naptól kezdve igazán otthon érzem magam. Nagy vágyam volt, hogy a Partizannál maradjak, ezért köszönöm szépen a klub vezetőségének, hogy éltek a lehetőséggel.

Holender mondta a döntésről.

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a Partizan mindenképpen ezüstérmet szerez a veretlen vezető Crvena zvezda mögött. A 14-szeres válogatott, Holender pedig csütörtökön jött be Marco Rossi szövetségi kapitány egy nagylelkű harminc fős Európa-bajnokságon.