Hogyan kell játszani a Squash the Racket Sport játékot

A squash egy ütősport, amelyet egyesben (két játékos) vagy párosban (négy ember) játszanak. Ezt a játékot zárt pályán játsszák. Mind a négy fal használható játékra. A játékfelszerelés ütőkből áll, amelyek hagyományosan laminált fából készülnek, és egy üreges gumilabda. A haladó játékosok ajánlják a szilárdabb labdák használatát, a kezdőknek pedig a kevésbé szilárd labdákat.

A sport eredete a Harrow School nevű iskola tizennyolcadik századának elején kezdődött. Később, a 19. században, a squash számos oktatási intézmény és sportklub elismerését elnyerte, és ma nagyon népszerű sport. Noha nem olimpiai sport, a squash-ot a legtöbb amerikai iskola elfogadja, és széles körben verseny- és társasági sportként űzik.

A kezdők általában a falon lévő labda betörésével kezdik a játékot. Bár ez elsőre viccesnek tűnhet, de ez egyáltalán nem megfelelő stratégia a squash játékához. A megfelelően mért és megdöntött képek jobb megközelítést és könnyebben kezelhetők. A legjobb fotók azok, amelyeket az oldalfalak és a sarkok közelében találunk. A “T dominancia” a squash játék másik kulcsfontosságú stratégiája, amelyben a pálya közepe a legjobb hely a játékos számára. Szabadidős játékosként különféle típusú fotózás elsajátításán és elsajátításán kell dolgoznia. A versenymeccs sokkal igényesebb és változatosságot igényel, valamint egy adott lövés elsajátítása.

A squash előkészítéséhez külön megvásárolhatja a squash ütőket és egyéb felszereléseket, vagy választhatja a legtöbb követelményt tartalmazó squash készlet készletet. A Wilson squash készletek egyike a piacon elérhető márkáknak; a készlet tartalmaz egy tök ütőt és egy tök gömböt.

A leggyakoribb Squash olyan, mint egy karnyújtó játék, amelyben a játékosnak folyamatosan forgatnia kell a karját a megfelelő lövéshez. Ezért fontos, hogy a játékos olyan ütőt vásároljon, amely nemcsak a megfelelő egyensúlyt biztosítja, hanem könnyű is.

Röviden: a Squash stratégiai játék. Elfogadhat egy támadó stratégiát, és lövéseket játszhat a földszint közelében. A másik mód a védekezés, amelyben a mezőny tetején lebegő lövéseket használ. A jó squash-játékhoz a mezőny különböző területeit kell használni, hogy előnyhöz jussanak az ellenféllel szemben. A gyakorlat az utolsó kulcsszó. Add meg a játékot és légy győztes.