Hivatalosan eldőlt, az Alaba a Real Madridhoz szerződött

David Alaba karrierjét a Real Madrid labdarúgócsapatánál folytatja – írta az MTI.

A 28 éves osztrák válogatott védő a München Bayerntől ötéves szerződést írt alá – derül ki egy spanyol klub közleményéből, amely trófea nélkül zárja a szezont.

Alaba több mint egy évtizede bajor labdarúgó, többek között tíz bajnoki címet, hat német kupát, két bajnokságot és két világbajnoki címet szerzett.

Hétszer volt az év labdarúgója Ausztriában, 79-szer játszott a válogatottban, és még mindig ott van az osztrák Európa-bajnokságon.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!