Hihetetlenül boldogtalan, egy másik játékos feladta az U21-es válogatottat az Európa-bajnokság előtt

Zsóri Dániel, A Budafok labdarúgója kénytelen kihagyni a részben hazai U21-es Európa-bajnokságot is.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői információi szerint a Puskás-díj 2019-es csatár nyertese vasárnap sérülést szenvedett a magyar csapat edzése során, ezt követően bebizonyosodott, hogy nem vehet részt a tornán. Zsóri helyén Bence bíró, az MTK futballistája csatlakozik a Telkiben készült kerethez.

Nem könnyű helyzetben Gera Zoltán, az U21-es gárda szövetségi edzője, akinek korábban hét játékost kellett feladnia sérülések és koronavírus-járvány miatt.

A kontinensmérkőzés korcsoportok szerinti korosztályára most szerda és jövő szerda között kerül sor, a kieső szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első kettő továbbjut a negyeddöntőbe. Magyarországon Gyirmóra, Székesfehérvárra, Szombathelyre és a kispesti Bozsik Arénára, míg Szlovéniában Celje, Koper, Maribor és Ljubljana a döntőre a szlovén fővárosban kerül sor. A magyarok szerdán rajtolnak a németek ellen Székesfehérváron, szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, és jövő kedden Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.