Hiába tiltakozik a vívás, Mohamed elmegy az olimpiára

Bár a magyar női tőrcsapat négy tagja nyílt levélben tiltakozott 45 éves kora ellen. Mohamed Aida csatlakozott a nyáron elhalasztott tokiói olimpiára készülő csapathoz, a szövetség (MVSZ) a pénteki rendkívüli elnökségi ülésen úgy döntött, hogy nem váltja a válogatottat.

Formai okokból a találkozónak meg kellett ismételnie az olimpiai vívócsapat összetételéről szóló szavazást, és a tokiói játékokon részt vett teljes magyar vívódelegációt időben kellett összehívni. Udvarhelyi Gábor A szövetségi kapitány kedden megismételte beadványát, amelyet ezúttal az elnökség teljes erővel fogadott el – írta az MTI.

Udvarhelyi leváltásáról is döntöttek Boczkó Gábor a sportigazgató lesz a szövetségi kapitány, mivel előbbi orvosi utasítások után nem utazhat Tokióba.

Az olimpiai csapat összeállítása

Női tőr: Kreiss Fanni, Kondricz Kata, Pásztor Flóra (egyéni és csapat), Mohamed Aida (csapat), tartalék: Lupkovics Dóra
Női kard: Martin Anna, Pusztai Liza, Katona Renáta (egyéni és csapat), Battai Radius (csapat), tartalék: Szucs Luca
Férfi kard: Szilágyi Áron, Szatmári András, Decsi Tamás (egyéni és csapat), Gémesi Csanád (csapat), tartalék: Iliász Nikolász
Férfi párbaj: Küklopsz Gergely

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!