Hertha portája Petryről: Sokat köszönhetek Zsoltnak

Petry Zsoltot a Hertha BSC német vezető elküldte interjújára a magyar nemzettel: a kapus edzője kritikusan beszélt az európai bevándorlási politikáról Gulacsi Péter a szivárványos családok mellett ülve. Petry azóta azt mondta, hogy az újság konzultáció nélkül megváltoztatta az interjút, míg az újság úgy reagált, hogy megkapta a hangfelvételt, de az edző kedvéért nem hozzák nyilvánosságra.

Rune Jarstein elégedetlen a történet kibontakozásával. A norvég kapus szerint Petrynek köszönhetően, aki 2015 óta dolgozik a klubnál, az évek során a Bundesliga kulcsjátékosává vált.

Sokat köszönhetek Zsoltnak, nélküle nem lennék az a kapus, aki ma vagyok. Ha nem lett volna ott, nem lennék Berlinben

– idézi a bz-berlin.de Jarsteint, akinek az idei szezon elején volt egy kis kispadja, de Dárdai Pál visszatérése után ismét az első számú választás lett – a koronavírus miatt hiányzott az utolsó két bajnok.

A berlini újság megjegyzi, hogy a nyilatkozat is érdekes, mivel Jarstein szerződése nyáron lejár a Herthánál, ezt követően lehet, hogy nem marad.