Hazard öt meccset játszott, és a fő előtt ismét megsérült

Öt mérkőzésen sikerült lejátszania a bajnokságban Zinedine Zidane, A Real Madrid edzője Eden Hazard, aki megint megsérült, így nem játszhat az utolsó mérkőzésen a bajnokság aranyérmet eldöntő Villarreal ellen.

Hazard gólt szerzett és kapott gólt a bajnokság utolsó öt fordulójában, tizennégy bajnokot tartva meg az egész szezonban, három lövéssel és egy asszisztenssel.

Zidane szerint ez nem volt súlyos sérülés, de mivel a belga válogatott a következő Európa-bajnokságon várja a játékost, nem akarták kockáztatni, hogy rosszabbodik az állapota.

Hazard közelében Dani Carvajal, Ferland Mendy és Lucas Vázquez sérülés, Toni Kroos és hiányzik az utolsó bajnok, a csapatkapitány egy koronavírus fertőzés miatt Sergio Ramos de ott van a keretben.

A Real jelenleg két ponttal van lemaradva az Atléticótól, vagyis nem elég a Villarreal elleni győzelem, de örülni kell, ezért a városi rivális nem lő a Valladolid elleni meccsen.

Ha a Real nyer, és a sportoló csak döntetlent játszik, akkor a Real a bajnok az egymás elleni jobb eredményért (2-0 otthon, 1-1 idegenben).

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!