Hastánc szórakozásból és fizikai erőnlétből

A hastáncos hallgatók nagyon szórakoztatóan tanulják a táncművészet e gyönyörű formájának mozdulatait. Ez egy szórakoztató tudományág, mert a diákok és a táncosok egyaránt élvezik az önálló tánc ezen formáját. Ez a tánc különbözik az ismétlődő gyakorlatoktól, amelyek unalmasak, és úgy érzik, hogy rosszul dolgozol.

A táncos nyújtja, összenyomja és elengedi, hajlítja, összehúzza és rezegteti az izomszöveteket, hogy különféle mozgásokat hajtson végre a test kiválasztott területein. A ritmusok végrehajtása közben testzsírt éget. az izmok tonizálása és a test megjelenésének újraelosztása a személyre szabott fizikai állapot érdekében. Annyira szórakoztató, amikor a test szabadon mozog és reagál az egzotikus zenére, hogy az ember tovább akarja táncolni.

A zenei testmozgás vagy a tánc vonzó, mert fizikai, szellemi és pszichológiai elégedettség érhető el, ha az időt kedvenc ritmusaival jelöli. Valaki eredményének igazolása tükröződik. Az a figura javító gyönyörű öltöny viselése plusz, hogy a nő szépnek érezze magát.

Az izomerő lehetővé teszi, hogy a táncos huszon harminc perces tánckészleteket készítsen. Lábai, karjai, törzse és feje állandó mozgásban vannak, ami mosolygós és boldog, anélkül, hogy tánc közben aggódna a világ miatt.

Az izomerő előnyei:

1. A járás, ugrás, csúsztatás és keverés mozdulatokkal erősítik a lábak, a bokák és a lábak csontjait.

2. A váll, a mellkas és a kar mozgása erősíti a felső gerinc csontjait.

3. A hasi mozgások a gerinc központi területét kondicionálják

4. A kismedencei pakolások és más hasonló mozgások erősítik az alsó gerinc izmait.

5. A gerinc izmainak megerősítése rugalmasságot biztosít és korrigálja a gerinc illeszkedését, biztosítva a jó testtartást.

6. Az izmok munkája elősegíti a zsírégetést, karcsú és tónusú testet eredményezve.

A fizikai erőnlétet szolgáló hastánc másik szórakoztató része a jelmez egyes részeinek viselése. Melltartót, övet, csípősálat, háremnadrágot vagy szoknyát viselve szépnek érezheti magát, amikor a mozdulatokat végrehajtják. Azonban a fő oka annak, hogy ezeket a tárgyakat testruhaként viseli, az, hogy lássa és korrigálja a táncmozdulatait.

Ezeknek a hastánc-mozdulatoknak a gyakorlása megköveteli a tükörből érkező visszajelzések koncentrálását és megjelenítését, hogy megerősítse a mozdulatok pontosságát. A fogyás előnyei és a test tonizálása ismételt unalmas gyakorlatok nélkül azonban örvendetes meglepetés, ha a fitnesz felé táncol.