Három nap szabadságot kapott, hogy legyőzze Hosszú Katinkát

Kilencéves úszókarrierje volt eddig a legnagyobb siker a szombaton véget ért 15 éves országos bajnokságon. Látod Laurátamely a 200 gyors döntőben van Katinka hosszú megelőzte az első.

Nem lehet bomba meglepetés csak azért, mert a februári úszás edzésen egyszer legyőzte a háromszoros olimpiai bajnokot. Egy egyéni csúcsot kellett javítania akkor és most, ennek köszönhetően úszott a válogatottban a májusi budapesti Európa-bajnokságra, de felkerült az olimpiára indulók listájára is.

“Nehéz eldönteni, hogy mit élvezek a legjobban az országos bajnokság után – de ha rangadást kellene készítenem, akkor az első pénteki 1: 59.14 perces csúcsom lenne az első, amelyből majdnem 200-at voltam a szombati gyors döntőben “- mondta Veres a Szpress Sajtóhíreknek. Laura.

Eredményeim most boldogabbak, mint példaképem, Hosszú Katinka veresége, de nem felejtem el, hogy a felnőtt bajnokságban sikerült először célba érnem.

Versenyzőivel együtt Laura csodálattal figyelte a bajnokság hat aranyérmes versenyzőjét. Milák Kristóf aki 200 pillangó felett diadalmaskodott, hogy minden idők második legjobb eredményét érje el.

“Milák fantasztikus úszó, csodálatos képességekkel és hihetetlen munkamorállal. Igyekszem kihozni valamit a titokból, megtanulni tőle, milyen ritmust választ és hogyan osztja el erejét. Egyelőre a különbség közöttünk ég és föld, de mivel csak 15 éves vagyok, hiszek fejlődésemben és abban a kemény munkában is, amely most egyéni csúcsot és aranyérmet adott az országos bajnokságon. jól fog fizetni a jövőben.

Három nap szabadságot kaptam az edzőtől, majd folytatódik a nagy menetelésem, amelyet a lehető legjobban ki akarok használni.

– zárta Veres Laura, aki elárulta, hogy miután gyorsan megnyerte a 200-at, az Európa-bajnok az első vesztesek között volt. Evelyn összehasonlítása gratulált neki, de Hosszú Katinka nem fejezte ki elismerését.