Hárman kórházba kerültek, miközben ünnepelték Lille bajnoki címét

A Lille OSC 2-1-re nyert vasárnap az Angers ellen, megszerezve története negyedik bajnoki címét, és kizárta a trónról a Paris Saint-Germaint.

A nagy győzelem után több ezer támogató söpört végig az utcákon és tereken, a koronavírus-járvány miatti lefedettség ellenére. Az ünnepi mérgezés viszont néhol kisebb rendbontásokká fajult, ami hét ember őrizetbe vételéhez vezetett. A börtönbe került nyomdák között

A hatóságok szerint húsz ember megsebesült, közülük hármat kórházba kellett szállítani.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!