“Harcolj velem az övemmel” – KO király, 23 éves, felhívja Tysont

Egy 31 éves ökölvívó ütközne egy 54 éves férfival Mike Tysonnal. Amerikai Trevor Bryannek eddig 21 profi játéka volt, mindet megnyerte, a kiütéseken kívül 15-öt, jelenleg a WBA másodosztályú bajnoka a súlycsoportban. És nem csak Tysonnal akar harcolni.

Hozd ide Anthony Joshuát és Tyson Fury-t, átveszem a címüket, én leszek a súlycsoport királya. És adok egy lehetőséget Tysonnak, hogy megküzdjön velem az övért. Vele kezdeném, és még Joshua vagy Fury is eljuthatna ugyanarra a gálára

– idézi Bryant a World Boxing News-tól. Tysonhoz is kötődik, korábbi edzőjével és promóterével együtt, Stacey McKinley-vel és Don Kinggel együtt is dolgoztak.

Mike Tyson visszatérése ennek megfelelően megzavarta az ökölvívó világot. Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka visszavonulása után tavaly újra ringbe lépett, a The Roy Jones Jr. bemutatkozó mérkőzése döntetlennel zárult. Utána az volt Evander Holyfield ellen lehet a következő meccs, végül nem tudtam megegyezni, de most a legutóbbi szeptemberi pozíció, Lennox Lewis húzzon kesztyűt.