“Ha nem lett volna kiállítás, akkor egészen más eredmény született volna”

Keményen küzdött, de pontot nem tudott szerezni a magyar U21 Románia labdarúgó-válogatott ellen, így minden esélye elveszett az Európa-bajnokságon való továbbjutásra.

Gera Zoltán A szövetségi edző a 2-1-es vereség után kiemelkedett, büszke volt játékosaira, mert ők is emberhátrányban küzdöttek.

Bosszantó, hogy egyszeri lövésből lőttem gólt, és nagyon sajnálom a csapatot, hogy a vezetés megszerzése után nem tudtunk legalább döntetlent elérni. Az öltözőben lévő játékosoknak azonban azt is elmondtam, hogy bebizonyították, hogy ilyen fiatalon is jól tudnak teljesíteni.

A válogatott egykori támadója az M4 Sport számára kijelentette, hogy a románok kiküszöbölték a szabálytalanságokat, de erre számítottak.

“Amikor az ember siet, nem ér oda, nem húzza vissza a lábát, jönnek a sárga lapok. Az ellenfél gyorsabb volt, valahogy le kellett állítani. ”

A csapat kapitánya Bolla Bendegúz A robbanás után elmondása szerint készen álltak egy ilyen intenzív mérkőzésre.

“Tudtam, hogy sok küzdelem lesz, nagyon heves meccs volt. Nagyon nehéz tíz emberrel teljes második félidőt játszani, de mégis megszereztük a vezetést. Aztán az utolsó pillanatokban szögletből kaptam egy elkerülhető gólt. Most nehéz szavakat találni, emberi hátránnyal is küzdöttünk, és úgy gondolom, hogy ha nem lett volna kiállítás, akkor egészen más eredmény lett volna. De nincs olyan, hogy ha … Ebből tanulnunk kell “- mondta az egyesület hivatalos honlapján.

A magyar cél szerzője, Csonka András érezte, hogy nagy nyomást gyakorolt ​​a román válogatottra, amely az ütése után fokozódott.

“A második félidőre kijöttem legalább egy ponttal. A végsőkig küzdöttünk, de sajnos mégsem működött. Örülhettem volna a célomnak, ha nem veszem ki “- mondta.

U21-es Európa-bajnokság, A csoport, 2. forduló

Magyarország – Románia 1-2 (0-0)
viselet: Trunchiat (55) és Matan (70), Pascanu (87)
Piros lap: Szőke (42)