Ha Mbappé vagy Haaland nem jön össze újra, Harry Kane lehet a nyár legjobb igazolása

Egy ideje csak a Real Madridról hallottunk Kylian Mbappéval megszállottság, rögeszme Erling Haalanddal megerősítené a keretét. Nincs ebben a tekintetben semmi meglepő, a francia és a norvég csatár természetesen hétről hétre bebizonyítja, hogy nemcsak a jövő az övék, hanem a jelen is, sorra megdöntve a rekordokat.

Ezért is nehéz beszerezni őket, mert elég nagy összeget kell fizetni értük. Cadena Ser szerint a Real is alternatívát keresett, így ha egyik fiatalot sem lehet megszerezni, akkor egy másik csatár gólt szerez.

A kiválasztott Harry Kane, a Tottenham angol válogatott játékosa.

A Spurs csatárának 2024-ig lesz szerződése a londoni klubbal is, a Transfermarkt pedig 120 millió euróban tartja a 27 éves játékos árát, ami azt jelenti, hogy szórakozásból sem lenne olcsó, de a hír az, hogy madridi matematika reálisabb, mint Mbappé vagy Haaland esetében. Kane az elmúlt években rendkívül sokoldalú játékossá vált, ebben a szezonban a 40 meccsen elért 27 gól mellett 16 gólpasszt adott már.

A Realról szóló legfrissebb híreknek szintén ki kell juttatniuk a PSG orrából David Alabát.