Gördeszka – A legextrémebb sport

Nincs semmi extrémebb, mint a gördeszkázás. A gördeszkázás a görkorcsolya falapra történő egyszerű szegezésével kezdődött, és azóta globális jelenséggé fejlődött, és elismert extrém sport. A gördeszkázás sokat átélt, hogy eljuthasson a jelenlegi helyzetébe, de a vita egy másik cikkről szól. Itt szeretnék arról beszélni, hogy miért olyan extrém és olyan népszerű a gördeszka. A gördeszka egyfajta sport, amelyet nagyon kevés sport igényel. Az egyensúly, az erő, az intuíció, a bátorság, a készség és a természetes képesség csak egy kis minta annak, amire az embernek szüksége van ahhoz, hogy nagyszerű gördeszkás legyen. A mai gördeszkások valószínűleg a világ legtehetségesebb sportolói. Ha összehasonlítja a sportág nehézségeit, veszélyességét, ügyességi szintjét, változatosságát és versenyét, nem igazán nehéz megérteni, miért. A gördeszkás sport számos módon hanyatlott, ami extrém sportként konszolidálta, például az X Games és a Gravity Games.

Ha egy sportolóra gondolsz, általában egy futball-, baseball- vagy kosárlabdázóra gondolsz. Talán sportolóra, úszóra vagy csapstáncosra gondol (vicc). A 90-es évek közelmúltbeli gördeszkás forradalma előtt és ma nem sokan gyűjtötték volna össze a gördeszkás sportolók kategóriáját; zaklató, bajkeverő, tehetséges vagy esetleg ügyes, de nem sportos. De most, amikor összehasonlítjuk a gördeszkások trükkjeit, és azokat a hihetetlen dolgokat, amelyeket testük tesz, amikor 15 méter magasan vannak a levegőben, majd simán leszállnak, hogy néhány másodperccel később újabb hatalmas levegőt érjenek el a “tipikus” sporttevékenységekkel igen , az emberek valójában kezdik mondani, hogy a gördeszkások kétségtelenül SOKK atléták, akkor amit “tipikus” sportolóként ismerünk. Az X Gameshez hasonló versenyek megtekintése után nem vagyok valaki, aki támogatná ezt a kérdést. Elképesztő, amit a profi gördeszkások tehetnek egy kerekes fadarabbal.

Egyszerűen a gördeszkázás veszélye és nehézsége elegendő ahhoz, hogy több ezer reménykedő profi korcsolyázót eltávolítsanak a színpadról, de akik nyomást gyakorolnak, tudják, mi kellett az odaérkezéshez. Nincs sok olyan sportág, amely nehézségeket vetne össze a gördeszkával. Vegyük ezt például el a rendkívül gyors levegőbe engedéstől, amikor visszatérünk a levegőbe, fordítsuk meg a lemezt a láb alatt, fogjuk meg a lemezt kézzel, tegyük vissza a lemezt a lábunk alá, szálljunk le a mászásra és folytassuk a lovaglást. és mindent stílusosan csinál. Nagyon elképesztő, hogy a gördeszkások mit tudnak csinálni manapság, és nagyon szórakoztató nézni. Szerencsére a mainstream megragadta ezt a hihetetlen sportot, és az olyan versenyek, mint az x-játékok és a gravitációs játékok, most a gördeszkázást emelik ki egyik fő eseményükként. Ez megadja a szót, és megmutatja a világnak, hogy ezek a srácok a legszélsőségesebb sportágak, és megérdemlik, hogy világklasszis sportolóknak nevezzék őket.