Gianluigi Buffonnak fogalma sincs, hogyan vonuljon nyugdíjba

Gyakorlatilag minden olasz híroldal közzétette ezt Gianluigi Buffon arra számít, hogy a másodosztályban folytatja pályafutását.

A veterán Juventus kapus korábban bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a csapatot, és a Coppa Italia volt a döntő a csapat búcsúmeccsén.

A 42 éves játékosnak azonban eszébe sincs visszavonulni, inkább a számára érkező ajánlatok között választ. Ezek közül a másodosztályú Monza második lehet. Eközben a Parma elnöke egy titokzatos bejegyzést is közzétett a Twitteren, amely arra utalhat, hogy Buffon visszatér a kupa első győzelmének helyére.

Ajánlatokban tehát nincs hiány, a rutinos kapus valószínűleg jövőre a Serie B-ben lesz, csak ki kell választania, melyik szövetségi színt.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!