Gera Zoltán továbbra is az U21-es válogatott vezetőedzője marad

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai ülésén erről döntöttek Gera Zoltán továbbra is az U21-es válogatott edzője marad.

Az MLSZ beszámolója szerint a tanács meghallgatta a szakértő részletes szakmai beszámolóját a részben Magyarországon megrendezett Európa-bajnokságról, amelyben a magyar csapat pontok nélkül búcsúzott.

A jelentés kiértékelése után az elnökség úgy döntött, hogy karrierje elején egy edző méltó a folytatás és a bizonyítás lehetőségére. A tagok meg voltak győződve Gera Zoltán reális és önkritikus helyzetelemzéséről, valamint a jövő iránti elkötelezettségéről, a szükséges változásokról alkotott elképzeléseiről, sportélményeiről és növekvő szakmai képességeiről.

Az indokolásban kifejtette.

Az MLSZ elnökségi tagjai gratuláltak a Ferencvárosnak a 32. bajnoki címhez, és úgy döntöttek, hogy támogatják a klub kérését, hogy az ünnepséget és az OTP Bank Ligát a május 8-i utolsó mérkőzés után adják át az Albert Flórián-szobornak.