Fucsovics Márton indul a világranglista első 30 helyezettje között

Fucsovics Márton elárulta Roland Garros előtt, az idei szezon célja az, hogy a világranglista első 30 helyezettje legyen.

A sikertelen salakszezon végén, a French Open előtt tartott sajtótájékoztatón a teniszező elmagyarázta, hogy hol nem a salak a kedvenc borítója, hanem összegyűlik Garrosnak. Összességében Fucsovics egyébként is erősen kezdte az évet, az 55. helyről a 39. helyre lépett, de még ennél is nagyobb célt tűzött ki.

Évem legjobb kezdete, de őszintén szólva számítottam rá, hogy megtörténik, mert rengeteg munkát fektettem bele. Most az a célom, hogy az eddigi csúcsomat eldöntve a legjobb 30 közé érjek

Fucsovics az MTI-nek elmondta, hogy további előrehaladást kíván elérni, különösen a pályaszezonban.

Ami a jövőbeni terveket illeti, Fucsovics Márton elmondta, hogy még nem gondol az olimpiára, de mindenképpen Tokióban szeretne elkezdeni játszani.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!