Fucovici több mint egy éve vár rá, de megvan a végleges DK-program

A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) meghatározta a 18 csapatos Davis-kupa döntőjének 2020-ra halasztott ütemtervét.

Eszerint a magyar csapat november 27-én Ausztráliával kezdi meg szereplését, majd másnap Horvátország ellen játszik. Az ITF áprilisban jelentette be, hogy Madrid mellett Torino és Innsbruck ad otthont a döntőnek, magyarok megjelennek az olasz városban. Ezután a Madrid kettőt fogad, Innsbruck és a Torino pedig negyeddöntőt rendez. Az elődöntőket és a döntőket a spanyol fővárosban játsszák, az összes mérkőzést kemény talajon játsszák.

Az ITF 2022-ben 16 főre csökkenti alkalmazottainak számát, és a DK döntője továbbra is több városban zajlik.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!