Fitnesz: Grip Buster

Studiengang Bsc%20EHSM%20in%20Sports

Mivel a madárinfluenza vírusról és más pokolról nemrégiben beszámoltak arról, hogy elpusztítják ünnepeinket, most minden eddiginél jobban kitart az edzésprogram mellett, vagy felkel, függetlenül attól, hogy mennyi ünnepi vásárlást kell végeznie! És nem, az erővásárlás nem számít aerob edzésnek.

TÉNY: Azok, akik rendszeresen sportolnak, kevésbé fáznak meg, vagy nagyon gyengék. A gyakori testmozgásnak kevesebb tünete van, és gyorsabban gyógyul meg a megfázás.

Mérsékelt testmozgás során a különféle immunsejtek gyorsan keringenek a testben, és jobban képesek elpusztítani a baktériumokat és vírusokat. A gyakorlat után az immunrendszer néhány órán át magas marad, mielőtt visszatér a normális szintre.

Más szavakkal, minden alkalommal, amikor elmegy egy gyors sétára, az immunrendszere olyan lendületet kap, amely növeli a hideg vírusok elleni küzdelem esélyeit hosszú távon. Ugyanez a koncepció vonatkozik a gyermekekre is, ami még egy nagyszerű kifogás a videojáték-rendszer leállításához és mozgatásukhoz!

A rendszeres testmozgás beépítésének egyik legjobb oka az, hogy jobban érzi magát, jobban élvezi az életet, és csökkenti a rendszeres megfázás gyakoriságát. Mivel kevesebb időt tölt beteggel, több ideje lesz arra, hogy élvezze a munkát és a játékot. Mi, modern anyák, tudjuk, mennyire értékes az idő. És igen, te is szépen fogsz kinézni!