Fiola korai kiállítása tönkretette Szabics fehérvári debütálását

AZ Szabics Imre Az első meccsét az irányítása alatt játszó MOL Fehérvár FC 0-0-s döntetlent játszott Kisvárda vendégeként.

Az első félidőben csak a sárga lapok vezettek lelkesedést a meccsbe, Pintér Csaba a játékvezető összesen ötször, kétszer mutatta meg a kártyát Fiola Attila, aki a lengyelek és a San Marino ellen is jól játszott a válogatottban, de korai bemutatójával most nehéz helyzetbe hozta csapatát.

Az első felvonás egyetlen komolyabb lehetősége azonban egy szöglet után következett Sass behelyezés után Cirkovic fej kovács könnyű elkapni.

A fordulás után Sassa ígéretes helyzetből lőtt az oldalvonalba, majd Kovácsréti Kovács egy szöglet után szépen irányította a labdát, és bekopogtatta Várdának, aki előtt az egész háló nyitva volt, de csak a kapufát találta el. A 83. percben a Fehérvárnak is volt esélye, ám Stopira szögletből leadott fejese elkerülte a kaput.

A mérkőzés végén nagyon gyenge volt, mindkét csapat egy-egy pontot nyert.

NB I, 27. forduló:

Kisvárdai mester jó – MOL Fehérvár FC 0-0
Kis kastély, zárt portás
v.: Pintér
Kisvárda: Dombó – Melnyik, Cirkovic, Ene, Matheus – Hej, Karabeljov – Sassa (Ötvös, 87.), Bumba, Navratil (Camaj, 34.; Kovácsréti, 72.) – Viana (Horváth Z., 72.).
Fehér vár: Kovács D. – Bolla, Musliu, Stopira, Hangya (Rus, 46.) – Fiola, Ruben Pinto – Nego, Nikolics (Szabó L., 73.), Petrjak – Zivzivadze (Bamgboye, 38.)
sárga kártya: Matheus (13), Ene (15), Hei (49), Bumba (49), Melnik (71) és Fiola (19, 35), Nikolics (38), Bamgboye (88).)
Piros lap: Palack (35)