Fernando Alonso: A második hely utáni hangulat olyan volt, mint egy temetés

Carlos Sainz Jr. vasárnap a Monacói Nagydíjon második lett Charles Leclerc nem indulhatott pole pozícióból és Valtteri Bottas pótolhatatlan kerék miatt is feladta.

Az utolsó spanyol pilóta, aki Ferrrarival állt dobogón, az volt Fernando Alonso, aki a második helyen végzett a Hungaroringen. Alonso erről szólva interjút adott és elmondta, hogy nagyon elégedett Sainz-szal, de más a második helye.

Amikor évente 9-10 dobogóm volt, másodrendű sajtótájékoztatói légkör volt, mint egy temetés. Mindenki megkérdezte tőlem, mikor nyerem újra a versenyt? Akkor most utólag nem igazán értékelték a megszerzett 97 dobogós helyet. Ma más a helyzet

– idézi az Autosport.com Alonso-t.

Carlos Sainz Jr. számára azonban mindenképpen nagy eredmény, hogy legyőzhette az egyik Red Bullt és Lewis Hamiltont.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!