Felháborító youtuber hős a legjobb ökölvívók között

A Sportico az elmúlt év alapján frissítette a legmagasabb keresettel rendelkező sportolók listáját, és valami érdekes történt:

youtuber, aki az utóbbi időben megpróbálta bokszolni, Jake Paul majdnem elérte a top100-at.

Paulnak két mérkőzése volt a vizsgált időszakban, az egyik egykori NBA kosárlabdázó volt, Nate Robinsonmásrészt az egykori ketrecharc, Ben Askrent megverte, 20 millió dollárt keresve. Ha csak a bokszolókat nézzük, akkor ez csak egy 63 millió dolláros fűnyíró Canelo Alvarez míg megelőzi Anthony Joshua 20 milliót bokszolt is – bár csak egy mérkőzése volt.

Paul testvére, Logan Bekerült a családi ökölvívó üzletbe is, nemcsak számára, hanem bárkivel Floyd Mayweather Jr.-vel június 6-án lesz egy mérkőzés, ami egy botrányos sajtótájékoztató miatt máris nagy kavarodás.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!