Fegyelem kezdődik a Barca ellen Messi grillpartijával kapcsolatban

Négy fordulóval a döntő előtt így néz ki a spanyol labdarúgó-bajnokság tabellája: először az Atléticóval 76 ponttal Diego Simeone csapatát pedig a Real és a Barcelona követi kétpontos hátránnyal, ami azt jelenti, hogy akár három csapat is reménykedhet az aranyérem megszerzésében.

Érdekes haja előtt a barcelonai klasszikus, Lionel Messi úgy döntött, hogy összegyűjti a csapatépítőt, és meghívja kollégáit és barátnőit, feleségeiket egy kerti grillre.

Messit jóhiszeműen vezették, de a közgyűlés megsértette a spanyol járványügyi előírásokat, amelyek szerint egyszerre legfeljebb hat ember gyűlhet össze egy helyen.

Bár az esemény a szabadban, a Messiás házának kertjében zajlott, és a vendégeket is gondosan szétszórták, a Sport nevű újság azt írja, hogy a liga fegyelmi eljárást kezdeményez az eset kapcsán. Néhány héttel ezelőtt az Atlético Madrid játékosai is összejöttek egy közös ebédre, de a ligát előre tájékoztatták, míg a Barcelona jelenlegi grillpartijáról csak a liga elöljárói számoltak be az újságokban.

A Barca nevében azzal védekeztek, hogy a csapattagok edzéseken és mérkőzéseken már buborékokat képeztek, most pedig nem kerültek kapcsolatba kívülállókkal, mert épp edzés után a szeretteik között vannak. ülések és mérkőzések, valamint sütés közben.