Ez volt a magyar válogatott első edzése Ausztriában

Hétfőn este érkezett Ausztriába, ahol a magyar labdarúgó-válogatott tíz napon át készül az Európa-bajnokságra. A légiósok már itt csatlakoznak, az első edzésre kedden került sor, erről videót tettek közzé az MLSZ Instagram oldalán.

Marco Rossi szűkíti a keretet június 1-jén, kiderül, hogy utoljára télen Salzburgban játszott, a szezonban Lipcsében bizonyított – Szoboszlai Dominik az itthon szervezett részbajnokságon valósul meg. Újévi hangya az edzés elején egy sérülés miatt elesett. Jelengelnek 29 játékosa van a Rossiban, 26 futballistát lehet regisztrálni az Európa-bajnokságra.

Az Európa-bajnokság előtt a válogatott még két edzőmérkőzést játszik, először június 4-én Ciprussal, majd június 8-án Írországgal – erre kedden megkezdődött a jegyértékesítés.

Magyarország június 15-én indul az Európa-bajnokságon, majd Portugália, és négy napig Franciaország lesz az ellenfél az Arena Puskáson. Münchenben Németországban játszik a magyar válogatott 23-án.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!