Ez a négy játékos csak a Barca számára jelent problémát

A Bajnokok Ligájában szerepelt, lemaradt a bajnoki címtől, de a Barcelona megnyerte a Király Kupát. További probléma, hogy egy ekkora klubnál a “csak” siker édes egy szezonban, különösen a katalánok számára.

Egy ideje téma, hogy a vezetőedző, Ronald Koeman napjai meg vannak számlálva, de Mundo Deportivo szerint nemcsak egy holland edző távozik, hanem négy olyan játékos is van, aki vagy feladja, vagy beleegyezik a fizetéscsökkentésbe.

• Sergio Busquets és Gerard Piqué koruk miatt már kívül vannak a csapatban, a Barca fizetést akar csökkenteni, de csak extra emberek lennének.
  • Sergi Roberto és Antoine Griezmann más a helyzet, a Barcelona szabadulna meg tőlük a legjobban. Utóbbit a csapat 2019-ben igazolta le 120 millió euróért.

És természetesen továbbra is fennáll a fájdalmas kérdés: mi fog történni Lionel Messivel? Argentína szerződése nyáron jár le.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!