Extrém sport kihívás – Mi az a Lumshavak vagy Lomcevak?

Sokan arról álmodoznak, hogy egy extrém sporttal szembesülnek, de túl fáradtak ahhoz, hogy elmenjenek hozzá. Vannak, akik elképzelik, hogy egy óriási hídhoz van kötve egy bungee zsinór, de soha nem lépik át. Nos, ismerek egy extrém sportot, amely mindenképpen hiper-adrenalin üzemmódba visz. Sportrepülőben akrobatikus, és sétálhat a séta mellett, amíg üres a gyomra.

Keressen egy akrobatikus pilótát, aki tudja, hogyan kell csinálni egy Lumshavakot vagy Lomcevakot (ahogy egyesek úgy döntenek, hogy megírják), és átélje a tiszta rémületet, valamint az extrém sportokkal együtt járó összes érzelmet és érzést.

Mi az a Lumbshavak vagy Lomcevak?

A Lumshavak egy műrepülő manőver, amelyben fejjel lefelé repülve egy snap-rollt hajt végre, majd az összes kezelőszervet a szemközti sarokba dobja, és a repülőgép felszáll és lezuhan a levegőben, teljesen irányítás alatt. Őrült repülés közben, hogy érzed magad?

Teljes káosz.

Ellenőrzés nélkül.

Ijesztő.

Adrenalin.

Az egyetlen olyan tapasztalatom, amit valaha is tapasztaltam, az az, hogy megpróbálom átugrani a képességeimet, majd összetörni azáltal, hogy a szörf alá zuhanok, és azon gondolkodom, vajon mit jelent ez a vége, csak hogy visszatérjek a csúcsra. saját magad; Azta.

Amíg nem végzett egyet, vagy olyan repülőgépen ült, amely nem igazán tapasztalta az extrém sportokat, kérjük, vegye figyelembe mindezt.