Első ajánlatát Lionel Messinek tette Barcelonában

A TNT Sports szerdai beszámolóját követően a Paris Saint-Germain ajánlatot tett az aranylabda hatszorosára Lionel Messinek, A Barcelona vezetése nem haladt előre. A katalánok csütörtök reggel saját ajánlatot is tettek.

A TV3 helyi jelentése részletesen közöl tartalmát is, bár konkrét számokat még nem tudott megadni, mivel a klub gazdasági tervei még nem alakultak ki teljesen. A világsztár csatárának jövője azonban annál inkább.

Messi kétéves szerződést kapna, ami elég ahhoz, hogy nyugodtan készülhessen a 2022-es világkupára, amely valószínűleg az utolsó lesz. Az argentin csatár régi vágya, hogy megnyerjen egy játékot a válogatottal. A fizetése viszont az első évben megfeleződött volna, de távozása utáni évben még mindig pénzt kap kártérítésként.

Messini azt a vágyát is teljesíti, hogy a tervei szerint befejezze karrierjét az Egyesült Államokban David Beckham a csapat, az Inter Miami, 2023-tól, ahol reméljük, hogy ő lesz korábbi csatára, Luis Suárez addig újra a partnere lesz. Ezenkívül Messi szerződést köt, hogy visszavonulása után az amerikai barcelonai nagykövet lesz, és még azután is visszatér a Barcába, miután megkapta edzői dokumentumait, hogy átvegye a csapatot.

Jorge Messi, a támadó apja és ügynöke lelkesen fogadta a körülményeket.