Elkapja a Juventus Zidane utódját a Real Madridtól?

Olasz médiajelentések szerint Pirlót Andrea vezetett és pótolt Massimiliano Allegrit a Juventus futballcsapatának vezetőedzőjének nevezik. Fabrizio Romano az átigazolási guru már kijelentette, hogy kész tény, hogy minden készen áll a bejelentésre.

Pirlo tavaly tapasztalatlan edzőként lépett át, és bár megnyerte a csapattal az Olasz Kupát és a Szuperkupát is, a csapat összességében csalódást okozott. Minden nehézség ellenére éppen a negyedik helyre csúszott, és máris elérte a Bajnokok Ligáját.

A Sky Italia szerint a Juventus felettesei az elmúlt napokban felgyorsították a tárgyalásokat Allegrivel, mivel az olasz bajnok Internazionale és a Real Madrid is szóba került.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!