Eldőlt, hogy Zlatan Ibrahimovic ott lesz-e az Európa-bajnokságon

Zlatan Ibrahimovicot A térdsérülése miatt a milánói pulton cserélték le a Juventus ellen, és miután a vizsgálatok kiderítették, hogy a svéd csatár már nem játszhatott az utolsó három fordulóban.

Ettől függetlenül azonban nem volt tudni, játszhat-e a svéd válogatottban az Európa-bajnokságon. Kedden azonban 26 fős kádert jelentett be Janne Andersson szövetségi kapitány, amelyből Ibrahimovic kimaradt.

A 39 évesen újraválasztott csatárnak kényes esete is folyamatban van. A FIFA és az UEFA szabályzata előírja, hogy azok a labdarúgók, akik bármilyen fogadási tevékenység iránt érdeklődnek, nem léphetnek be versenyeikre. És a svéd Aftonbladet szerint Ibrahimovic még mindig a máltai társaság társtulajdonosa. Az Európai Szövetség és a FIFA már vizsgálja a kérdést.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!