Egy sérült középpályás állt a kapuban, nem volt helyettes, mégis nyert

Az argentin River Plate kapus és cserejátékosok nélkül nyerte meg a Libertadores Kupa labdarúgó-mérkőzését, akiket a koronavírus-járvány miatt háborúba lehet állítani.

A Buenos Aires-i klubban 25 játékos fertőződött meg, és a Dél-amerikai Szövetség (CONMEBOL) elutasította a két akadémiai kapus kinevezésének kérését. River 11 emberrel maradt, cserék nélkül, a kolumbiai Independiente Santa Fe és a középpályás ellen, aki a gólvonal kisebb sérülésével küzdött, Enzo Pérez maradt.

A hazaiak azonban 2-1-re nyertek, a 35 éves “vészkapus” minden lövést blokkolt a 73. percig.

Argentínában a járvány második hulláma szabadul fel, a világ hetedik legaktívabban fertőzöttje van, jelenleg 307 ezret regisztráltak. Szerdán 39 652 új fertőzést regisztráltak, és eddig összesen 3,4 millió embert érintett a világjárvány a dél-amerikai országban – írja az MTI.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!