Egy őrült vallási fanatikus betört Neymar házába

Míg a PSG 4-0-ra nyert a Reims ellen a francia labdarúgó-bajnokság vasárnap esti 37. fordulójában, az első gólszerző Neymar otthonában feszült helyzet alakult ki – írta a L’Equipe.

A francia főváros, La Celle-Saint-Cloud egyik külvárosában egy vallási fanatikus megpróbált betörni egy brazil futballsztár otthonába.

Az egyik szomszéd hívta a rendőrséget, akik hamarosan megérkeztek, és letartóztatták a zavarba jött férfit, kezében egy Bibliákkal teli hátizsák volt.

Védekezésében a betörő azt mondta, hogy csak Isten szavát próbálja terjeszteni.

Tanúvallomás után párizsi pszichiátriai intézetbe szállították.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!