Egy olasz és orosz vezetőcsapat is elvinné a Budapest Honvédot

A Budapest Honvéd egy 17 éves gambiai csatárt akar igazolni, Csakfoci leszúrt.

Kajally Drammeh a Real de Banjul legjobb 4 között futballozik, de dán újságíró, Axel Moen azt mondja, hogy van egy rakata európai udvarlója. A attenfemogfirsvibes.dk rajongói oldal írója úgy tudja, hogy a Dánia FC Midtjylland mellett a Budapest Honvéd is versenyben van Drammeh-vel, akárcsak az Anderlecht, a Slovan Bratislava, a Torino és a Krasznodar.

Drammeh kitüntette magát azzal, hogy Gambia csapatkapitányaként bronzéremhez került az U20-as Afrikai Nemzetek Kupáján februárban és tavasszal. Ghána ellen is gólt szerzett, és a bajnokság hat meccsén két gólpasszt is kapott.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!