Egy másik futballista koronavírus lett, biztosan hiányozni fogja az Európa-bajnokság első meccsét

Koronavírus-tesztje pozitív volt Dejan Kulusevski, a pénteken kezdődő, részben budapesti Európa-bajnokságra készülő svéd labdarúgó-válogatott csatára. Anders Valentin, a skandináv csapat orvosa egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a Juventus játékosa kedden kissé fázott, ezért tesztelték. Hozzátette:

A gyenge tüneteket okozó, korábban fertőzött Kulusevskit izolálták a többiektől. A keret többi tagja negatív tesztet produkált.

A svédek az E csoportban szerepelnek a kontinensviadalon a szlovákokkal, lengyelekkel és spanyolokkal. Első meccsüket hétfőn, Sevillában játsszák utóbbival, akinek koronavírus esete is van: hétfőn kiderült, hogy a csapat kapitánya Sergio Busquets fertőző.

Janne Anderson, a svéd válogatott szövetségi kapitánya senkit sem fog meghívni Kulusevski helyére, és reméli, hogy számíthat rá a második találkozón.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni írásának szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!