Egy futballista úgy repült ellenfeléhez, hogy a levegőbe szállt

Az észak- és közép-amerikai karibi labdarúgó szövetségek (CONCACAF) konföderációi a sorozat nyolcaddöntőjében vannak. Az American Union Philadelphia csütörtökön magyar idő szerint hajnalban látogatott el a Costa Rica-i Saprissába.

A lengyel Kacper Przybylko góljával a vendégek átvették a vezetést és később nyertek, de ez nem volt emlékezetes összecsapás. A túlórák utolsó perce Kai Wagner blokkolt egy adminisztrációt, és még a szivárgást is összegyűjtötte, amikor nagy meglepetés érte. A méterről jött, pár lábbal Ricardo Blanco, akinek az ellenfél lába tele volt, Wagner pedig hangosan nyöszörgött a földön. El Salvadorban megtört az indulat Cornejo Melendez ráadásul a játékvezető csak sárga lapot adott.

Azóta a norvég Dagbladet az egyik futballistát szólította meg a mérkőzéssel kapcsolatban Jakob Glesnes honfitársaik is érintettek voltak. Philadelphia jobb oldala nagyon mérges volt.

A játékvezető szörnyen tévedett, de a játékvezető szabálytalanságot jelzett. Simán eltörhette volna a lábát a bejárat miatt.

Egyébként Saprissa kiadott egy csúnya jegyet is, ahol megcsúszott Blancón, a két csapat alig barátkozott össze a meccs alatt. Másrészt egyértelmű megállapítás volt, hogy a játékvezető nem tudta irányítani a mérkőzést.

A BL-nyolcadik döntő visszavágójára április 15-én kerül sor.