Egy futballista olyan elegánsan küldte ellenfele szurkolóját, hogy nem tudott kalapot emelni maga előtt

A liverpooli szurkolók nehezen emészthetik meg az idei esést, a regnáló bajnok már rég kijött a bajnoki címért folytatott küzdelemből, és csak a BL-helyért vezető első négy pozícióban vezet. Lényeges lett volna szombaton legyőzni a Newcastle Unitedet, de a Pool hosszabbításban gólt szerzett, így két pontot veszítettek.

Egy liverpooli rajongó erről írt egy megjegyzést az egyik legjobb vendégnek, Allan Saint-Maximinnek, hova írt, ha helyet cserél Sadio Manéval? A Newcastle-i csatár azt válaszolta, hogy a nyomtató szégyenére már törölte a tweetet, de az internet nem fogja elfelejteni.

Tudom, szerinted jó vagy velem, de ez nem tetszik. Kérem, tisztelje őt, most nagyon hálátlan vagy. Sokat tett és tesz a Liverpoolért, még hosszú utam van, amíg el nem érem a szintjét

Saint-Maximin írta.

Allan Saint-Maximin gyorsan megölelte Sadio Manét, amikor elhagyta a pályát

Feladta az ESPN FC, 2021. április 24-én, szombaton

Mané mindössze 8 gólt szerzett a bajnokságban, bár a komment szerzőjét a statisztikák nehezen tudták vezetni posztján, mivel a Newcastle csatárának idén három lövése van.