Egy futballista négy BL-címet nyert 34 perc játékidővel

Egy Chelsea Kai Havertz góljával 1-0-ra megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét a Manchester City ellen szombat este.

CSATLAKOZÁS

A City csődbe ment, a Chelsea volt a BL második győztese

Havertz karrierje első BL-gólját a döntőre tartotta fenn. Guardiola tapogatózott, végül hiába dobta Agüerót, az egyenlítés nem sikerült. A Chelsea 2012 óta másodszor lett Európa legjobb csapata.

Mateo Kovacic, az idei győztes horvát középpályás a 80. percben bejutott a döntőbe, 16 perc sikert ért el, beleértve a hosszabbítást is. Ezzel Kovacic elmondhatja magának, hogy az elmúlt öt évben egy negyedévre a BL győztese lett. Összesen 34 percet játszik fociban a döntőben.

A horvát futballista 2015 és 2019 között volt a Real Madridban, így tagja volt a háromszoros győztes csapatnak is, innen származik a másik három trófea. A teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy 2019-ben nyert, csak akkor nem BL, hanem Európa Liga a Chelsea-vel és ott újonc volt. Jól néz ki Kovacic felvétele.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!