Egy csapat azonnal felkereste Mourinhót, amint kirúgták őket

Talán még soha nem hagyott el ilyen csendes csapatot Jose Mourinhomint most a Tottenhamnél: míg a futballvilágot az Európai Szuper Liga alapítása – majd összeomlása foglalkoztatta -, a Spurs vezetése megszegte Portugáliával kötött szerződését. A csapat azonban a hétvégén Ligakupa-döntőt játszik a Manchester City-vel.

Ha hiszel a Daily Record-nak, Mourinhónak már több kérője van, ráadásul az egyik klub már felvette a kapcsolatot az edző képviselőivel.

Ez a klub skót kelta.

A csapat hegemóniája összetört a szezonban, a rivális Rangers most egymás után kilenc bajnoki bajnokság után aranyérmet nyert. Ez nem következmények nélküli, Neil Lennont már februárban eltávolították vezetői posztjáról.

A Daily Record cikke szerint Mourinho neve két másik klubnál is feltűnt: az AS Romania-nál és a Valenciánál. A Celtic azonban eddig megtette az első lépést.

Az 58 éves José Mourinho 86 meccsen vezette a Tottenham csapatát, 19 győzelemmel és 23 vereséggel a Spurs részéről. A klub korábbi játékosa, mindössze 29 éves Ryan Mason a szezon végéig átvette az irányítást, győztes bajnokként debütált.