Edzője szerint a világon nincs olyan csapat, mint a Diósgyőr

A DVTK labdarúgócsapata szombaton 17 órától játszik Zalaegerszegen, az utolsó helyről folytatja az NB I-es bajnokságot.

Diósgyőri klub honlapja Zoran Zekic interjú az edzővel, aki elmondta, hogy két edzőmérkőzéssel zárultak, de egyik sem ment jól.

“Nagyapám azt mondta, hogy egy intelligens ember tanul a másik kárára, de mi nem vagyunk annyira intelligensek, ezért kárunkra tanultunk ezekből a mérkőzésekből. De a csapat az egész héten a szombati feladatra összpontosított, ezt láttam az öltözőben és az edzésen, úgyhogy arra számítok, hogy a meccsen is megjelenik. Az ing elején azonban a legfontosabb a DVTK címer. Sokszor elmondtam, mennyire fontos, hogy mindenki tiszteletben tartsa a klubot, és megmutassa a szurkolóknak, mire vagyunk képesek. Minden hátralévő mérkőzésen felszabadítjuk önmagunk 150% -át “.

A csapat nem tudta teljes kerettel dolgozni, mert Hysen Memolla és Odüsszeusz Roshi Albán, Artur Pikk és az elmúlt hetekben az észt válogatottnál volt.

Valószínűleg egyedülállóak vagyunk a világon, mivel a válogatott három felnőtt játékosának is van sereghajtója.

– mondta Zekic.

NB I, 27. forduló