Dzudzsák gólt szerzett, a DVSC másodosztályú bajnok lett gól nélküli döntetlenben, míg a Vasas maradt a komlóban

Mindhárom feljutó csapat megnyerte az NB II utolsó fordulóját, így a dobogó sorrendje nem változott vasárnap.

A Szombathelyi Haladás játékosa elszállt, a Debrecen visszaszorult, és sok veszélyes ellentámadásban volt része. Barath Péter előbb megtalálták Dzsudzsák Balázs korábban büntetést adott el Varga József drágám a háló közelében egy labda közelében. Hali azonban a félidő vége előtt üvegezett góllal szépített, a félidő megváltoztatása után pedig néhány perc alatt kimerülhetett volna az előny. Előtt Tóth Dávid parádés gólt lőtt a tizenhat előtt, majd Kosicky egy mondattal találkozott, amelyet viszont megvédett. Az izgalom Baráth Péter újabb lövésével ért véget, amely után a magyarok még két gólt szereztek, de a Debrecen bajnok NB II lett és más gól nélkül mászott fel.

Közben a többi pályán zajlott az élet, Gyirmó nem hagyott semmit a véletlenre, futott Békéscsabán, aki ellen a szünetben 3-0-ra vezetett, végül 4-0-ra nyert. A Győr ETO FC elleni dadogással nyert Vasasnak, bármit is játszott, esélye sem volt a tabellán továbbjutni, végül az angyalföldiek nyertek 3-0-ra.

Több győzelemmel Gyirmót a második és az emelkedő helyen zárta.