Dzsudzsák Balázs egykori klubját magyar játékossal lehet megerősíteni

Arab források szerint Dzsudzsák Balázs karrierjét korábbi klubjában, az Egyesült Arab Emírségek al-Ittihad Kalában folytathatja Varga Roland.

Az MTK 31 éves, 21-szeres játékost két évre bérelték volna annak a csapatnak, amely a 8. helyen végzett az utolsó bajnokságban.

Varga Roland 2013-ban megnyerte pályafutása első ETO-bajnokságát Győrben, majd további négy aranyérmet nyert a Ferencvárossal való aláírásával (2016, 2019, 2020, 2021).

Idén januárban igazolták az MTK-hoz, ahol 21 színben kilenc gólt és négy gólpasszt adott.

Légiósként korábban a Brescia és a Foggia csapatában szolgált.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!