DVTK edző 0-4 után: Nem találok szavakat arra, hogy milyen típusú produkciót kínáltam

A DVTK nem búcsúzott: az NB I-t tíz év után elhagyó csapat 4-0-ra kikapott a Fehérvártól a szezon utolsó bajnokságában. Csak néhányan voltak a lelátón, miközben több száz szurkoló gyűlt össze a stadion közelében, ahol kifejezték elégedetlenségüket.

Nehéz felhívni azt a műsort, amelyet ma láttunk, nem találok szavakat annak leírására, hogy milyen produkciót kínáltunk. Készítettünk néhány helyzetet, de nem igazán játszottunk a csapatban, hanem mintha összeszedtünk volna néhány embert az utcáról. Ezért mindenkitől elnézést kérek

A meccs utáni sajtótájékoztatón elmondta, télen nevezték ki Zoran Zekic, amellyel a csapat tavasszal 23 pontot szerzett, de kevésnek is bizonyult.

Aztán arról beszélt, milyen nehéz felkészülni a mérkőzésre, úgy érezve, hogy sok játékosa már nincs ott a fejében a kiesés után, bár arra kérte őket, hogy mutassanak tiszteletet a szurkolók iránt, miután visszatérhetnek a lelátóra. Tudta, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, kockáztatott, amikor átvette a DVTK vezetését, és nagyon sajnálta, hogy nem érte el a célját.

Az itt töltött fél év alatt azt is kiküszöböltem, hogy a DVTK nagy klub, megérdemli, hogy élen járjon és harcoljon a nemzetközi kupa szerepéért és ott, nem pedig a leépítés ellen.

A mérkőzés előtt az M4 újságírója megkérdezte tőle, folytatja-e a munkát, de megoldást adott, mondván, hogy ez most nem olyan fontos.

A Diósgyőr mellett a Budafok búcsúzott az NB I.-től. A bajnokságot a Ferencváros nyerte, a Felcsút lett a második, a Fehérvár a harmadik.