Diósgyőr folytatja őrült menekülését

Szinte mindenki lejegyezte már, hogy az OTP Bank Liga 2020/2021 szezonjának biztonságos elhagyása a Diósgyőr lesz, egy hete legyőzték a Budafokot, majd a hét fordulójában 2-1-re legyőzték a Puskás Akadémiát. Ez utóbbi sikerének köszönhetően Zoran Zekic csapata tömegesen az utolsó helyről tökre költözött sok hónap után, közvetlenül Budafok előtt.

Szombaton Kisvárda nem tűnt könnyebb feladatnak, mint Budafok vagy Puskás, mert Supka Attila Csapata legutóbbi tíz hazai meccsén több mint két gólt veszített mindössze két alatt, a hazaiak pedig 400 percnél többet nem szereztek. Ezen kívül a boszniai szerb-horvátok és még ki tudja, milyen más diósgyőri zsoldosok készültek újabb meglepetésre külföldön.

Meglehetősen unalmas első félidő után a 61. percben a vendégek finoman szólva is furcsa góllal szereztek vezetést: egy ideig itt hajtották a labdát, míg Grgic feje jobbra, onnan középre van rögzítve. Home Defender, csirke valamilyen oknál fogva aztán kissé hátrahúzta a lábát, amit meg is tett Nagyszerű köszöntött szépen és jobbra, három méterről felemelte a labdát a bal felső sarokba.

És ezzel vége lett. A Diósgyőr egymás után elért kilenc pontjának köszönhetően elég közel került a megmaradáshoz, főleg, ha Mezőkövesd vasárnap teszi meg. Zoran Cekic csapatának a Honvéd veresége mellett.